Ga naar pagina inhoud

De beste keuze voor jouw firewallportfolio?

Firewalls vormen een waardevolle aanvulling op jouw portfolio. Net zoals voor andere securityoplossingen geldt: er zijn veel aanbieders. We snappen het dus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Weet je niet met welke fabrikant je in zee moet gaan? Bekijk dan waarom wij Cisco aanbevelen. Dit zijn onze argumenten.

1. De beste bescherming tegen cyberdreigingen
Het Cisco Secure Firewall-portfolio biedt hoogwaardige firewalls voor het kleine mkb tot aan grote enterprise-ondernemingen. De apparaten combineren een hoge mate van dreigingsdetectie met goede prestaties en eenvoudig beheer. Daarnaast zijn ze veelzijdig inzetbaar, ook in hybride- en multicloudomgevingen.

2. Zeer goede reviews van gebruikers
Cisco’s NGFW-lijn Secure Firewall (voorheen Firepower) krijgt volgens Gartner zeer goede beoordelingen vanuit de meest betrouwbare, onafhankelijke groep critici: de gebruikers zelf. Op bijna 1.000 stemmen krijgt Cisco’s firewall-lijn 4.4 van de 5 sterren. Omgerekend naar een rapportcijfer op schaal 1-10 is dat een 8.8.

3. Sterke integratie met andere Cisco-oplossingen
Het securityportfolio van Cisco is zeer breed en gaat veel verder dan firewalls alleen. Cisco biedt firewalls voor ieder marktsegment, maar biedt daarnaast ook veel andersoortige oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan endpointsecurity en e-mailsecurity en oplossingen voor identiteitsbeheer. Daardoor hoef je niet meerdere merken te voeren om alle securitybehoeften af te dichten.

Al die Cisco-oplossingen zijn bovendien centraal beheersbaar. Dat vergroot het beheergemak, bespaart tijd en voorkomt (potentieel) gevaarlijke configuratiefouten. Cisco is dan ook geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar één leverancier voor het consolideren van een breed scala aan netwerk- en beveiligingstechnologieën.

4. Bewezen naam in de securityindustrie
Cisco is al bijna 40 jaar een leverancier van hoogwaardige netwerkcomponenten, en is actief in vrijwel alle denkbare sectoren. Die ervaring vertaalt zich door in hun oplossingen en zorgt voor een betrouwbaar imago. Veel organisaties kiezen voor Cisco vanwege het vertrouwen dat het merk uitstraalt. De oplossingen zijn toonaangevend in hun categorie.

Dat imago is bovendien niet gebaseerd op gebakken lucht. Analistenbureau Canalys categoriseert de leverancier onder de veelzeggende noemer ‘Champions’. Als kers op de taart ontving het bedrijf de Global Market Leadership Award van onderzoeksbureau Frost & Sullivan voor de uitstekende prestaties op de wereldwijde firewallmarkt.

5. De beste prijs-prestatieverhouding voor het mkb
Is het mkb jouw focusmarkt? Dan weet je ook dat de prijs van de oplossingen een belangrijke rol speelt. De budgetten zijn immers niet oneindig.

Met Cisco maak je een veilige keuze op dit gebied. De fabrikant biedt speciaal voor het mkb firewalls met een scherpe prijs-prestatieverhouding. Dat zeggen wij niet alleen, maar bijvoorbeeld ook Business.org. Volgens deze onafhankelijke website levert Cisco voor 2022 de beste all-roundbescherming tegen een redelijke prijs.

Meer weten?

Heb je nog meer overtuiging nodig, of wil je meer informatie over Cisco-firewalls? Laat het Lisa Muscolino weten en zij geeft je nog meer advies. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer (06-53 86 57 27 / lisa.muscolino@tdsynnex.com