Ga naar pagina inhoud

vSAN: VMware’s server- en storageplatform

Eén modern platform voor server en storage

IT-teams balanceren continu tussen operationele efficiëntie, het beheren van complexe infrastructuur en het drukken van de kosten. Wat als u beschikt over een oplossing die alle 3 de aspecten voor u waarmaakt?

Hoe maakt VMware HCI het verschil?

vSAN is hét Software-Defined Storage platform van VMware. Door vSAN te integreren met vSphere (hypervisor) en vCenter (beheer) in één Hyper-Converged Infrastructuur heeft u niet langer specialistische kennis of kostbare storage appliances nodig. U profiteert van een schaalbare én veilige infrastructuur met optimale bewegingsvrijheid. Het is dan ook niet voor niets dat inmiddels al 21.000 organisaties gebruikmaken van de oplossing.

Wist je dat?

vSAN volledig verwerkt zit in de vSphere code? U hoeft uw storage nooit meer apart te installeren of te updaten!

VMware HCI bestaat uit*

vCenter logo
vCenter

Populair en gebruiksvriendelijk beheerplatform

vSphere icoon
vSphere

Best-in-class hypervisor

vSAN icoon
vSAN

Software-defined storageoplossing

*Eenvoudig te koppelen met VMware-oplossingen voor back-up, replicatie, hoge beschikbaarheid en disaster recovery.

EÉN TOOL. EÉN TEAM.

Halveert beheerkosten.

vSAN consolideert servers, storage en een storagenetwerk in één platform. Daardoor zijn IT-teams 50% minder tijd kwijt aan beheer.

Flexibel en schaalbaar

Met VMware vSAN schaalt u op naar uw behoefte. U kunt klein beginnen met 10 VM’s en 1 terabyte aan storage. U kunt vervolgens moeiteloos doorschalen naar duizenden VM’s en petabytes aan storage. Dat alles zonder desinvesteringen.

Hybrid cloud ready

Flexibiliteit betekent ook compatibel zijn met alle grote publieke clouds. VMware vSAN draait onder meer in AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud en Oracle Cloud. Hierdoor kunnen applicaties eenvoudig gerepliceerd worden. Daarnaast kunnen applicaties zonder onderbreking worden verplaatst tussen uw eigen datacenter en de publieke clouddiensten.

Hoe werkt vSAN?

MODERNE STORAGE

Met hoge beschikbaarheid

VSAN heeft hoge beschikbaarheid ingebouwd. Dat voorkomt slapeloze nachten. Gaat er iets kapot? vSAN herstelt automatisch om in lijn te blijven met de ingestelde storage policies. Oók ’s nachts, zodat je niet je bed uit hoeft.

 • Eenvoudig beheer
  Vanuit de bekende vCenter-beheerinterface.
 • Volledige controle
  Door gebruik van storage policies waarin de belangrijke businessvereisten op het gebied van beschikbaarheid en performance vastgelegd worden en per applicatie gekoppeld kunnen worden.
 • Verlaag risico en complexiteit
  Dankzij het elimineren van aparte storage arrays en storagenetwerken (FC/iSCSI). Daardoor heeft u geen specialistische storagekennis meer nodig.
 • Bespaar 40% op infrastructuurkosten
  Door het gebruik van standaard x86-servercomponenten en vereenvoudigd beheer.

Ben jij klaar voor hyper-converged IT?

Doe het gratis assesment

We willen je goed inzicht geven in hoe je jouw IT-omgeving en workloads kunt optimaliseren met een hyperconverged infrastructuur. Daarom hebben we een online assessment ontwikkeld die bestaat uit de volgende stappen:

 1. Activeer jouw account
 2. We nemen jouw infrastructuur gedurende 2 dagen onder de loep
 3. Met behulp van een online dashboard en uitgebreide rapportage bespreekt een van onze productspecialisten samen met jou de resultaten.
 4. Enthousiast? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
 5. Niet enthousiast? Geen probleem, aan de assessment zijn geen kosten verbonden.

Gratis vSAN assesment aanvraag

Nog niet bekend met ons privacybeleid? Klik dan hier.

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.