Ga naar pagina inhoud

VMware Cloud Provider-programma

Ben jij al VCPP-partner?

Steeds meer bedrijven kijken naar op consumptie gebaseerde cloudoplossingen in plaats van alles in eigen beheer te hebben. Hebben jouw klanten het ook regelmatig over IaaS (Infrastructure as a Service), ‘pay-as-you-go’ en ‘services als een dienst af kunnen nemen? Dan is het VMware VCPP-programma wellicht iets voor jou. Heel veel serviceproviders zijn je ondertussen al voorgegaan en het VMware VCPP-programma is -met reden- de snelst groeiende tak binnen VMware.

Bouw met dit model een secure multitenant omgeving voor jouw klanten en reken dit per maand af. Dit model biedt je schaalbaarheid, zonder hoge initiële licentiekosten. Het helpt je ook om klanten langer aan je te binden en een langdurige relatie met hen aan te gaan.

Iets voor jou? Neem contact op en we praten je graag bij.

VOORDELEN VOOR PARTNERS

Talloze clouddiensten

VMware levert een zeer breed scala aan cloudservices. Partners kunnen hiermee hybride cloudservices bieden die snel en naadloos gegevens van de omgeving van de klant uitbreiden naar de cloud. En dit met behulp van dezelfde VMware-producten en tools die de klant al on-premises gebruikt.

Overzicht van de programmaniveaus

VoorwaardenProfessioneel niveauBusiness-niveauPremier-niveau
Overzicht van niveausHet Professional-niveau erkent serviceproviders die in training investeren en actief VMware-producten gebruiken.Het Enterprise-niveau is bedoeld voor organisaties die Hybrid Cloud Powered-services aanbieden op basis van VMware-producten.Het Premier-niveau is gericht op partners die strategisch en technisch zijn afgestemd op VMware en die hun zakelijke middelen inzetten voor het leveren van Hybrid Cloud Powered-services.
Voorwaarden
360-puntenplan of hoger OF MSP Level-1-plan of hoger10.800 punten plan of hoger OF MSP Level-3 plan of hoger
2 Cloudprovider-kennis
Plan met 100.000 punten of hoger OF MSP Level-5-plan of hoger
4 Cloudprovider-kennis

Nog meer voordelen

VoorwaardenProfessioneel niveauBusiness-niveauPremier-niveau
Overzicht van niveausHet Professionele-niveau biedt VMware-branding en partnervermeldingen niveauHet Enterprise-niveau beloont partners met extra licentie- en marketingvoordelenHet Premier-niveau biedt premiumvoordelen zoals vroege toegang tot roadmaps, co-marketing en accountondersteuning

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.