Ga naar pagina inhoud

Flexibele thuiswerkplekken met Workspace ONE

VMware Workspace ONE

Flexibele thuiswerkplekken, voor ieder device

Medewerkers moeten vanaf iedere locatie kunnen werken. Het liefst met een device naar keuze. Om toch optimaal te blijven samenwerken, is een veilige en volledige toegang tot alle benodigde bestanden en applicaties cruciaal. VMware Workspace ONE maakt dit mogelijk. De oplossing is de basis van de moderne digitale werkplek en eenvoudig te gebruiken vanuit de cloud.

Bewezen productiever

In een veilige IT-omgeving

De huidige situatie heeft organisaties gedwongen om de workforce flexibel te kunnen inzetten. Ze werken vanuit huis, vanuit kantoor of zijn onderweg. De meeste bedrijven hebben dit snel gerealiseerd. Maar wel vaak met hun bestaande technologie. Het resultaat hiervan is dat bestanden en applicaties niet altijd beschikbaar zijn. Dat brengt de bedrijfscontinuïteit en flexibiliteit in gevaar. Daarnaast lopen zij de nodige securityrisico’s.

De bedrijven die hebben geïnvesteerd in VMware Workspace ONE, blijken te beschikken over een betere concurrentiepositie en continuïteit. Medewerkers zijn bewezen productiever, veiliger en profiteren van een betere balans tussen werk en privé.

Digitale werkomgeving

Stabiel, veilig en mobiel

VMware Workspace ONE biedt een stabiele, veilige en mobiele digitale werkomgeving. Het platform biedt medewerkers toegang tot individuele applicaties of zelfs volledige desktopomgevingen. Eenvoudig, veilig en flexibel uit de cloud, en op ieder gewenst device.

Ook IT-afdelingen profiteren enorm van VMware Workspace ONE. Het biedt hen veilig toegangsbeheer, centraal applicatiemanagement en multiplatformbeheer van endpoints. Zij krijgen op die manier weer grip op de flexibele workforce.

Dit zijn de belangrijkste features

  1. Eenvoudig apparaatbeheer
    IT-afdeling kunnen ieder apparaat dat toegang nodig heeft tot bedrijfsresources registreren en monitoren. De oplossing correleert data over het apparaat, apps en gebruikersgedrag met elkaar en bewaakt zo een probleemloze werking. Gebruiken de remote medewerkers privé-apparaten voor hun werk, dan kan IT de bedrijfsdata isoleren van de persoonlijke apps. Het uitrollen van afzonderlijke applicaties, complete digitale werkomgevingen en software-updates kan ‘over the air’ plaatsvinden. Er hoeft dus geen IT’er fysiek bij het apparaat te zijn.
  2. Betrokkenheid, samenwerking en communicatie
    Workspace ONE verbetert de samenwerking en communicatie tussen medewerkers onderling en tussen de IT-afdeling en de rest van de organisatie. Bedrijven kunnen gebruikmaken van onder meer een notificatiesysteem, een overzichtelijke appstore voor eenvoudige installatie van applicaties en een digitaal ‘smoelenboek’. Via een chatbot en digitale assistent kunnen medewerkers zelf eenvoudige technische problemen oplossen.
  3. Security en toegangsbeheer
    De oplossing beschikt over een strenge single sign-on-authenticatie en ondersteuning voor multifactor-authenticatie (MFA). Het platform integreert naadloos met de bestaande oplossingen voor identiteitsbeheer. Ook kan de IT-afdeling een gewenste configuratie afdwingen voor bedrijfsapparaten. Daarnaast kunnen zij compliance-eisen stellen aan iedere verbinding of applicatie die toegang heeft tot gevoelige bedrijfsdata.

VMware Workspace ONE

Dit zijn de voordelen

Overal veilig toegang tot digitale assets, van individuele applicaties tot volledige bureaubladomgevingen.

Implementatie vanuit de cloud

Snelle implemenatie vanuit de cloud.

Overal veilig toegang

Overal veilig toegang tot digitale assets, van individuele applicaties tot volledige bureaubladomgevingen

Centraal beheersbaar

Eenvoudig en centraal beheersbaar.

Support op afstand

Voorzieningen voor support op afstand.

Centraal apparaatbeheer

Centraal apparaatbeheer vergroot veiligheid.

Single Sign-on

Inclusief single sign-on.

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.