Ga naar pagina inhoud

Ontworpen voor iedere student

Microsoft Surface Laptop SE Education

Hybride werken is niet alleen voor bedrijven een feit. Ook studenten werken en leren op steeds meer verschillende locaties. Om hen tegemoet te komen ontwierp Microsoft de Microsoft Surface Laptop SE Education. Deze slanke laptop is de meeste betaalbare Surface Laptop en helpt studenten met een professioneel device verder te komen. Met zijn lange batterijlevensduur kunnen studenten thuis, in de klas of onderweg hun gang gaan en productief hun werk doen.

 De Microsoft Surface Laptop SE Education bevat Windows 11 SE, een besturingssysteem wat ontworpen is voor het onderwijs. Met dit besturingssysteem hebben studenten toegang tot ingebouwde apps, webervaringen en tools die hen op alle manieren ondersteunen. Windows 11 SE bevat een gebruiksvriendelijke interface en een educatief menu met zorgvuldig samengestelde apps. De strakke interface zorgt voor minder afleiding, zodat studenten zich optimaal kunnen concentreren op het leren.

Microsoft Surface Laptop SE Education

Duizend-en-één mogelijkheden

Windows 11 SE is ontworpen voor iedereen. De toegankelijkheidsfeatures van Windows 11 SE bieden een vergrootglas, kleurenfilter, hoge contraststanden en Office 365-functies als Immersive Reader. Immersive Reader biedt functies zoals text-to-speech, het groter of kleiner maken van het font, het aanpassen van de achtergrond kleur en nog veel meer. Al deze functies kunnen studenten helpen die moeite hebben met lezen, een nieuwe taal leren of dyslectisch zijn.

 Naast Windows 11 SE bieden ook de Office 365 web-apps een toegankelijke en flexibele leerervaring. Zo kan Microsoft 365 for Education in de klas worden gebruikt: studenten leren hiermee een reeks ervaringen en toepassingen die zij in hun werkende leven nodig zullen hebben. De ingebouwde beveiliging zorgt ervoor dat de gegevens van studenten ten alle tijden beschermd zijn. Zo kunnen zij onbezorgd leren en zich verder ontwikkelen.

Gebouwd voor hybride leren

De Microsoft Surface Laptop SE Education beschikt over speciaal geselecteerde hardware, zodat de laptop zich aan iedere locatie aan kan passen. De acculevensduur van 16 uur zorgt ervoor dat studenten energiek de dag doorkomen en hun werk zowel thuis als in de klas of onderweg kunnen doen. Het 11.6” beeldscherm heeft een hoge resolutie en past de helderheid automatisch aan het licht in de omgeving aan. Met de Intel® Celeron®-processor is er een naadloze uitvoering van Windows 11 SE, waardoor er een eersteklas leerervaring ontstaat. Door de online- en offline-mogelijkheden kunnen studenten altijd en overal aan het werk.

De laptop bevat een eMMC-opslag, 720p HD-camera, digitale microfoon en stereoluidsprekers. Ook is de laptop makkelijk te repareren zodat hij snel weer terug in de klas is. Met de USB-C, USB-A en hoofdtelefoon aansluiting is de Surface SE Education perfect voor elke student en elk klaslokaal.

Accessoires ontworpen voor Surface

De computeraccessoires van Surface zijn essentieel in de klas. De houden studenten en leraren met elkaar in contact en zorgen voor meer betrokkenheid. Met deze accessoires maakt iedere gebruiker zijn ervaring compleet.

Heb je vragen over onze Microsoft Surface devices of services?
Neem dan contact met ons op!