Ga naar pagina inhoud

Werk, speel en creëer op jouw manier

Microsoft Surface Pro 8

Ontdek meer mogelijkheden dan ooit met de Microsoft Surface Pro 8. Dit device was de eerste laptop die is gebaseerd op het Intel® Evo™-platform en is ontworpen om het beste van Windows 11 te laten zien. De Surface 8 Pro combineert de kracht van een laptop met de flexibiliteit van een tablet, en alles daartussenin. Met het verwijderbare toetsenbord en ingebouwde Slim Pen is wordt ook jouw klant een echte Pro.

Deze dunne en lichte laptop bevat een 11e generatie Intel® Core™ processor waarmee jouw klant alle kanten mee op kan. De batterijlevensduur van 16 uur gecombineerd met snel laad functie zorgt ervoor dat de laptop altijd klaar is om te gaan. En met zijn 891 gram is hij makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Microsoft Surface Pro 8
Vrouw werkt op Microsoft Surface Pro 8 laptop

Alles in één apparaat

Met de Surface Pro 8 kan jouw klant werken, spelen en creëren op zijn eigen manier. Het 13” PixelSense™ Flow-touchscreen met zijn hoge resolutie en 120Hz kan tot wel 180 graden versteld worden, zodat de laptop in een handomdraai verandert in een tablet of digitaal canvas. De adaptieve kleuraanpassingen en Dolby Vision® zorgen voor een unieke kijkervaring.

 Met de twee Thunderbolt™ 4-poorten bouw je de set-up die werknemers nodig hebben. Sluit een extra monitor, of externe harde schijf aan, of game met een externe GPU. Zo zet je eenvoudig een droom gameopstelling in elkaar.

Surface Slim Pen 2

Ontdek een nieuwe manier van tekenen en schrijven met de Surface Slim Pen 2. Maak notities, schets of schrijf met uitzonderlijke drukgevoeligheid en vrijwel geen vertraging. Het voelt natuurlijk, als pen op papier. De Slim Pen 2 wordt draadloos opgeladen en is zo altijd klaar voor gebruikt.

De pen wordt veilig opgeborgen in het Surface Pro Signature Keyboard zodat jouw klant nooit meer onderin tassen hoeft te zoeken.

Vrouw gebruikt de Microsoft Surface Pro 8 als tablet

Maak het persoonlijk

Om de ervaring compleet te maken zijn er veel accessoires om uit te kiezen. Met de next-gen tools en accessoires maakt jouw klant de Surface Pro 8 persoonlijk.

Heb je vragen over de
Microsoft Surface Go 2?

Neem dan contact met ons op!