Ga naar pagina inhoud

In een handomdraai van een laptop naar een tablet

Microsoft Surface Pro 7+

Wat krijg je als je het klassieke Surface Pro 2-in-1 ontwerp samenvoegt met kracht en razendsnelle prestaties? De Microsoft Surface Pro 7+. Deze Pro is een krachtpatser die je in een handomdraai verandert van een laptop naar een tablet of digitaal canvas. Deze Surface is ontworpen om het beste van Windows 11 te benadrukken. Voeg daar een Type-cover en Surface Pen aan toe en jouw klant kan alles doen wat hij wil.

Microsoft Surface Pro 7+ laptop
Collega laat de Surface Pro 7+ zien

Prestaties waar je op kunt vertrouwen

Dit krachtige device is gebouwd zodat jouw klanten alles kunnen doen wat zij maar willen. Met de krachtige 11e generatie Intel® Core™ -processor en batterijlevensduur van 15 uur kun je de hele dag productief aan de slag. Gebruik daarnaast de vele USB-C en USB-A poorten om externe monitoren en accessoires aan te sluiten om zo de set-up te vergroten.

Met de camera met 8 megapixels kunnen jouw klanten video’s opnemen in 1080p Full HD en deze meteen uploaden. Het touchscreen van 12.3” en geoptimaliseerde luidsprekers zijn ideaal om Teams gesprekken mee te voeren. Zo blijf je altijd met iedereen in contact. 

Jouw computer, jouw manier

Maak de ervaring nog persoonlijker door de Surface Pen en Surface Signature Type Cover toe te voegen. Met zijn grote gevoeligheid hebben jouw klanten met de Surface Pen de artistieke controle om alles te tekenen en schetsen wat zij willen.

De Type Cover biedt op zijn beurt mechanisch verlichte toetsen en een optimale ruimte tussen de toetsen om snel en nauwkeurig te typen. De grote trackpad zorgt voor de nauwkeurigheid en precisie die jouw klant nodig heeft. Combineer deze twee accessoires en je kunt aantekeningen maken, schetsen, typen en navigeren op Windows 11 als nooit tevoren.

Maak het persoonlijk

Om de ervaring compleet te maken zijn er veel accessoires om uit te kiezen. Met de next-gen tools en accessoires maakt jouw klant de Surface Pro 7+ persoonlijk.

Surface Pro Signature Type cover
Surface Pro Signature Cover

Voeg een vleugje luxe aan alledaagse taken toe met de Surface Pro Signature Type Cover met innovatieve Alcantara-afwerking.

Surface Slim Pen 2
Surface Slim Pen 2

De Surface Slim Pen 2 is alles wat jouw klanten nodig hebben om uitzonderlijk nauwkeurig te schetsen en schrijven.

Microsoft Surface Docking Station
Surface Docking Station 2

Verbind je Pro 7+ met een monitor en laad accessoires op met deze docking station met 2 USB-C poorten.

Heb je vragen over de
Microsoft Surface Go 2?

Neem dan contact met ons op!