Ga naar pagina inhoud

Laat je creativiteit de vrije loop gaan

Microsoft Surface Laptop Studio

Een goed werkende laptop is belangrijk om je als persoon op alle vlakken te kunnen uiten. De Microsoft Surface Laptop Studio is speciaal ontworpen zodat jouw klant zijn creativiteit de vrije loop kan laten. Deze Surface Laptop is de krachtigste in zijn klasse en heeft een batterijlevensduur van tot wel 19 uur. Hierdoor kunnen jouw klanten de hele dag werken, streamen, coderen, gamen of ontwerpen – zoveel zij maar willen.

De Microsoft Surface laptop Studio
Vrouw gebruikt Surface Studio laptop als tablet

Alles wat je nodig hebt

De Microsoft Surface Laptop Studio is uitgerust met alles wat jouw klant nodig heeft. Het 14.4” PixelSence™ Flow-touchscreen is met zijn 120Hz optimaal voor gamen, streamen of videobewerking. Het scherm heeft een grensverleggend ontwerp en kan in drie verschillende standen geplaatst worden om de creativiteit te verhogen. Met de ingebouwde Slim Pen 2 kun je tekenen en schetsen als nooit tevoren.

 De quad-core 11e generatie Intel® Core™ H Series-processor en NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti videokaart zorgen voor een unieke game ervaring. Ook voor video conferenties en vergaderingen is deze laptop uitermate geschikt. De 1080p HD-camera met AI-algoritme voor gezichtsdetectie en Quad Omnisonic-luidsprekers met  Dolby Atmos® zorgen er samen voor dat medewerkers altijd perfect te zien en verstaan zijn. Een uitzonderlijke beeldkwaliteit en ongelofelijke prestaties.

Instellen naar eigen wens

De Microsoft Surface Laptop Studio is uitgerust met Windows 11 Home, Microsoft 365 en Windows Hello. Jouw klant kan in Windows 11 Home een interface kiezen die het beste bij hem past en ook het werken met twee monitoren wordt extra makkelijk gemaakt: het besturingssysteem onthoudt precies waar diverse apps geplaatst zijn, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Via Microsoft 365 hebben gebruikers toegang tot alle vertrouwde applicaties van Microsoft, die het dagelijks leven net even dat beetje makkelijker maken. Hou bijvoorbeeld alle data op orde in Excel, orden je taken via Microsoft Outlook en schakel vliegensvlug over op Microsoft Teams voor die volgende vergadering. Dit alles doe je veilig en vertrouwd via de beveiliging van Windows Hello, waarmee je gezicht of vingerafdruk toegang geeft tot al deze applicaties.

Vrouw tekent op Surface Studio laptop

Maak het persoonlijk

Omring jezelf met spectaculair Omnisonic-geluid en blijf gefocust met instelbare ruisonderdrukking

Heb je vragen over de
Microsoft Surface Go 2?

Neem dan contact met ons op!