Ga naar pagina inhoud
Surface Laptop 4

Stijlvol, snel en gebouwd voor topprestaties

Microsoft Surface Laptop 4

Stijlvol, snel en gebouwd voor topprestaties. De Microsoft Surface Laptop 4 heeft de perfecte balans tussen een strak ontwerp, snelheid, meeslepende audio en een batterij die extra lang meegaat. Met deze snelle laptop heeft jouw klant de kans op optimaal te multitasken voor een productieve dag.

 De Microsoft Surface Laptop 4 heeft alles wat jouw klant nodig heeft. Met een batterijlevensduur tot wel 19 uur en snelladen biedt de laptop optimale prestaties. De HD-camera en dubbele Studio Mics met Dolby Atmos®-audio zorgen ervoor dat jouw klant goed te zien en te horen is bij alle video conferenties, zelfs bij weinig licht. Met de keuze uit een 11e generatie Intel® Core™ of AMD Ryzen™ Microsoft Surface® Edition-processor heeft jouw klant zelf deze keuze over welk model het beste bij hen past.

Microsoft Surface Laptop 4

Stil, slank en soepel

De Microsoft Surface Laptop 4 is ultradun en licht genoeg dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de keuze uit twee verschillende maten is er altijd een Surface die past bij jouw klant. Met de onzichtbare scharnieren open je de laptop met één vinger en word je meteen verwelkomd door het PixelSense™-touchscreen.

De grote trackpad en het nauwkeurige toetsenbord komen met twee afwerkingen, warm Alcantara® of koel metaal. De muisstille koeling biedt rust om productief te werken, de hele dag door.

Je gezicht is je wachtwoord

Uitgerust met Windows Hello en Instant On is de laptop altijd optimaal beveiligd. Met je gezicht als wachtwoord opent de laptop snel en kun je weer snel aan de slag. Zo zijn vertrouwelijke bestanden en applicaties ook beveiligd met meer dan alleen een wachtwoord.

 De Surface Laptop 4 is uitgerust met Windows 11 en Microsoft 365 zodat je de hele dag productief aan de slag kunt. Sluit ook externe monitoren, docks of externe harde schijven aan met de USB-C en USB-A poorten voor een gepersonaliseerde gebruikservaring.

Maak het persoonlijk

Om de ervaring compleet te maken zijn er veel accessoires om uit te kiezen. Met de next-gen tools en accessoires maakt jouw klant de Surface Laptop 4 persoonlijk.

Heb je vragen over de
Microsoft Surface Go 2?

Neem dan contact met ons op!