Ga naar pagina inhoud

HUGO BOSS. De naam alleen al doet je denken aan stijl, luxe en comfort. Of het nu gaat om een fonkelnieuwe outfit, een heerlijk zittend paar schoenen of een fles eau de cologne; niemand zegt “nee” tegen dit merk. Net als in september en oktober 2023, kun je gedurende de maanden december 2023 en januari 2024 een HUGO BOSS kortingsvoucher bij elkaar sparen met Cisco.

Hoe het werkt? Heel simpel. Voor iedere € 1.000,- aan Cisco-producten en -oplossingen die je bij TD SYNNEX bestelt tijdens de actieperiode, laad jij je voucher op met € 10,-. Iedere extra € 1.000,- die je besteedt, gooit daar weer een tientje bovenop. Zo kun je aan het einde van januari tot wel € 200,- op jouw HUGO BOSS cadeaubon hebben staan. Na afloop van de actie keren we de cadeaubon digitaal uit en kun je jezelf, of een ander, verwennen.

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier. Heb je vorige keer al deelgenomen aan de actie? Schrijf je dan opnieuw in – je vorige inschrijving geldt niet voor deze nieuwe actieperiode.

Registratieformulier Cisco HUGO BOSS actie

Naam(Vereist)
Actievoorwaarden
  • Deze actie loopt van 1 december 2023 tot en met 25 januari 2024.
  • Alleen gefactureerde bestellingen van Cisco-producten en -oplossingen binnen de actieperiode tellen mee richting de verdiende voucher.
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. Inschrijving dient te gebeuren vóór 26 januari 2023.
  • Na inschrijving telt de omzet gedurende de gehele actieperiode mee richting de verdiende voucher. Ook omzet die gedaan is vóór inschrijving, maar binnen de actieperiode, telt mee richting de verdiende voucher. Voor iedere bestede € 1.000,- ontvangt de deelnemer € 10,- op zijn/haar HUGO BOSS voucher, tot een maximum van € 200,- bij besteding van € 20.000,-.
  • Voor de cadeaukaart(en) geldt: OP = OP. Wanneer er meer aanvragen zijn gedaan dan beschikbare vouchers, dan zal de verdeling geschieden op basis van de partner die als eerste de minimum bestelwaarde van € 1.000,- over is gegaan. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Cisco behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
  • Voor de brutering van de gewonnen kortingsvoucher zijn de winnaars zelf verantwoordelijk.
  • Winnaars ontvangen na afloop van de actie bericht, inclusief hun kortingsvoucher, via het opgegeven e-mailadres.
  • TD SYNNEX en Cisco behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.