Ga naar pagina inhoud
Team werkt in boardroom met Microsoft Surface Laptop Go 2

Slank, licht en prestaties onderweg

Microsoft Surface Laptop Go 2

In een steeds veranderende wereld, waarin de hybride werkwijze steeds gebruikelijk is, is een goed werkende laptop nodig die aansluit op de behoeften van de diverse gebruikers bij jouw klant. Of het nu thuis, onderweg of op kantoor is, de Microsoft Surface Laptop Go 2 zorgt ervoor dat ze altijd direct aan het werk kunnen.

Deze dunne, draagbare laptop weegt slechts 1127 gram. Dit  maakt hem de lichtste laptop uit de Surface familie, zodat hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Microsoft Surface Laptop Go 2
Man werkt op een Microsoft Surface Laptop Go 2

Alles wat nodig is

De krachtige en snelle Intel® Core™ processor en lange acculevensduur zorgen ervoor dat je een hele dag productief aan de slag kunt. Daarbij biedt het PixelSense-touchscreen van 12.4” een helder en scherp beeld.

De Surface Laptop Go 2 is uitgerust met HD-camera en Studio Mics, zodat iedereen tijdens videogesprekken goed te zien en te horen is. De grote trackpad zorgt voor comfort en nauwkeurigheid.

Met de keuze uit vier verschillende kleuren ontstaat er een perfecte match voor iedere gebruiker.

Must-have verbindingen en beveiliging

Naast dat een laptop prettig en comfortabel moet werken, moet hij ook goed beveiligd en verbonden zijn. De Surface Go 2 is uitgerust met vingerafdrukscanner met Windows Hello, waarmee je snel kunt inloggen zonder gebruik van een wachtwoord.

De combinatie van Windows 11 en Microsoft 365 maken het makkelijk en veilig om overal productief te werken, zowel alleen als samen met collega’s.

Met een proefabonnement van één maand op Microsoft 365 Family kunnen door tot wel zes mensen alle tools worden gebruikt.

Microsoft Surface Laptop Go 2 gekoppeld aan docking station

Maak het compleet

Om de Surface Laptop Go 2 nog beter af te stemmen op iedere afzonderlijke gebruiker zijn er diverse accessoires beschikbaar, die eenvoudig en snel aan te sluiten zijn via de ingebouwde USB-C en USB-A poorten. Deze accessoires maken de Surface Laptop Go 2 tot een complete laptop die voor iedere gebruiker, op iedere locatie, de gewenste manier van werken mogelijk maakt.  

Heb je vragen over de
Microsoft Surface Go 2?

Neem dan contact met ons op!