Ga naar pagina inhoud

Gemaakt voor iedereen en overal

Microsoft Surface Go 3

Er wordt vaak gezegd dat het hybride werken het ‘nieuwe’ werken is, maar voor veel werkenden en schoolgaanden was deze werkwijze al veel langer ingeburgerd. De arts in het ziekenhuis, de student op de hogeschool en de opzichter op de bouwplaats – stuk voor stuk hebben zij niet alleen behoefte aan een device wanneer ze achter hun bureau zitten, maar ook wanneer zij onderweg of op de vloer zijn. Met de derde generatie Microsoft Surface Go hernieuwt Microsoft haar belofte aan al deze doelgroepen op het gebied van hybride werken: waar en wanneer je maar wil toegang tot alles wat jij nodig hebt.

Echter, de Microsoft Surface Go 3 is er niet alleen voor hen – deze draagbare 2-in-1 Surface is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een draagbare oplossing voor dagelijkse taken, huiswerk, games, of al het voorgaande. Met eindeloze mogelijkheden om het device te personaliseren en een versie te kiezen die aansluit op de behoeften van jouw klant is dit een ideale oplossing op de markt voor hybride devices.

Meerdere profielen voor het hele gezin

Met de Surface Go 3 maakt Microsoft het mogelijk om alle leden uit het gezin van de gebruiker een volledig eigen omgeving te bieden – zonder dat iedereen daarvoor een eigen device nodig heeft. Door middel van de profielen in Windows, en de veilige aanmeldprocedure van Windows Hello, hebben gebruikers alleen toegang tot hun eigen bestanden en kan iedereen zijn eigen profiel inrichten. Zo kan er overdag gewerkt worden op de hybride 2-in-1 en kunnen de kinderen er ’s avonds hun huiswerk op maken, of er een game op spelen.

Op zoek naar wat extra beveiliging wanneer de jongste leden van het gezin met de Surface Go 3 aan de slag gaan? Ook dit is geen probleem. Via de veiligheidsinstellingen kunnen onder meer schermtijdbeperkingen, uitgavencontrole en contentfilters ingesteld worden. Wanneer kinderen het web op gaan via Microsoft Edge, kunnen de pagina’s die getoond worden, beperkt worden in de kindermodus.

10.5″ Touchscreen

Het 10.5″ touchscreen, met 3:2 verhouding, zorgt voor een ideale blik op spreadsheets, films, huiswerk games en nog zoveel meer.

Tot 11 uur batterijduur

Omdat je overal en altijd wil genieten van de Surface Go 3, zit er ook een batterij in die dit aankan. Dankzij snelladen en een batterijduur tot 11 uur, heb jij stroom voor de hele dag.

1080p HD-camera’s

Gemaakt om te videobellen: met Full HD camera’s aan de voor- én achterzijde van het device, plus dubbele Studio microfoons, ben je in een vergadering of tijdens het bellen goed te zien en te horen.

Snelle Intel® processor

Multi-tasken is niet meer weg te denken uit ons leven. Schrijf mails, kijk video’s en winkel online zonder beperkingen dankzij de snelle Intel® processor in jouw Surface Go 3.

Een nieuwe manier van gamen

De tijd dat je alleen maar een game kon spelen wanneer je een krachtige console of dure computer thuis had staan, ligt inmiddels ver achter ons. Met de Surface Go 3 neem je jouw games overal mee naar toe en ben je altijd klaar om aan de slag te gaan. Met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement is het mogelijk om de nieuwste games te streamen vanuit de cloud, zonder last van vertraging of laadtijden. Zo spelen de kinderen op de achterbank in hun eigen Minecraft-wereld en kun jij ’s avonds met vrienden de nieuwste FIFA online spelen. Verbind via Bluetooth een controller met het device en je bent klaar om te gaan.

Meer weten over de mogelijkheden?


Perfect voor gespecialiseerde markten

Wanneer je voor jouw klanten in gespecialiseerde markten op zoek bent naar een hybride device, dan is de Surface Go 3 in veel gevallen de ideale oplossing. Enkele voorbeelden:

  • Gezondheidszorg: Door de volledige integratie van de Microsoft Surface Pen en zijn draagbare, lichte behuizing is de Surface Go 3 eenvoudig om de hele dag mee te nemen. Dit komt ideaal uit in het ziekenhuis of de huisartsenpraktijk.
  • Educatie: Dankzij de profielen die in te stellen zijn via Windows 10 & 11 is deze 2-in-1 perfect geschikt voor schoolgaande kinderen. Ook voor de middelbare school of het voortgezet onderwijs is dit draagbare device perfect geschikt.
  • Bouw: Wanneer aannemers of opzichters op pad gaan, hebben zij behoefte aan een apparaat dat net als zij de hele dag meegaat en zich aanpast aan iedere situatie. Dankzij de 11 uur batterijduur en het hybride karakter van de Surface Go 3, is dit voor hen een fantastische partner.

Een Surface Go 3 voor iedereen

Er zijn veel verschillende modellen van de Microsoft Surface Go 3 beschikbaar, zodat er voor iedere gebruiker een ideaal device beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan uitgaves met Windows 10 óf Windows 11, een geheugen van 64 GB, 128 GB of 256 GB én verschillende Intel® Core™ processoren. Wij staan je graag te woord voor advies bij het uitkiezen van de Surface Go 3 die je voor jouw klant nodig hebt.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Go 3 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Go 3? Neem dan contact met ons op!