Ga naar pagina inhoud

Verdien een kerstboom met Lenovo en Microsoft ESD

Voor je het weet is het weer de gezelligste tijd van het jaar. De kruidnoten liggen al in de winkels en het duurt niet lang meer tot dat ook de kerstshows in de tuincentra hun deuren openen.  

Lenovo en Microsoft ESD helpen jou om de kerstsfeer in huis te halen. Tussen 9 oktober en 8 december 2023, verdien je een gratis kerstboom met jouw bestellingen.  Bestel Lenovo client devices in combinatie met Microsoft Office ESD producten met een minimale orderwaarde van € 5.500,- en ontvang een voucher voor een kerstboom, die bij je thuis wordt afgeleverd. Schrijf je in via de onderstaand formulier om mee te doen!

Inschrijfformulier Lenovo Kerstbomen actie

Naam(Vereist)

Actievoorwaarden

  • Alleen gefactureerde bestellingen van 9 oktober t/m 8 december 2023 doen mee aan deze actie. 
  • Bij elke € 5.500,- omzet op Lenovo Client devices (notebooks, desktops en workstations) Non-BTO in combinatie met een Office ESD producten ontvang je één voucher voor een kerstboom. Er geldt een limiet van vijf vouchers per bedrijf. 
  • Maximumaantal vouchers beschikbaar, OP = OP.
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. 
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Lenovo behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met uw TD SYNNEX contactpersoon. 
  • Registratie voor de actie dient te gebeuren vóór 8 december 2023. 
  • TD SYNNEX en Lenovo behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.

Wil je meer weten over Lenovo? Laat ons je helpen en neem contact met ons op!