Ga naar pagina inhoud

Lenovo Betoverende Winteractie

Voor sommige zit de zomervakantie er alweer op en is het weer back-to-business. Tijd om vooruit te kijken naar nieuwe, leuke activiteiten. En ook al willen we de aangename zomer nog niet vaarwelzeggen, de herfst en winter heeft ook zijn charme. Daarom starten we nu met een leuke Lenovo & AMD najaar actie waarmee je een gezinsarrangement kunt verdienen voor een sprookjesachtige dag.

Registreer je hieronder voor deze campagne, ontvang je persoonlijke target en start met het maximaliseren van je omzet op Lenovo Enterprise producten met AMD EPYC™ processor en Client Lenovo-devices. De actieperiode loopt van 1 augustus tot en met 31 oktober.  

Wij, TD SYNNEX Nederland B.V., verwerken persoonsgegevens conform ons privacystatement.

Wij gebruiken de door jouw verstrekte gegevens uitsluitend om je deelname te registreren, je persoonlijk target toe te sturen en of je in aanmerking komt om de prijs aan jou uit te keren. Wij verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van deze actie.

Actievoorwaarden:

  • Actieperiode loopt van 1 augustus t/m 31 oktober 2023. 
  • Minimale Lenovo Enterprise inkooporderwaarde van €15.000 tijdens de actieperiode of gepersonaliseerd target behalen van Lenovo Client. 
  • Maximaal 1 gezinsarrangement per deelnemende reseller, er worden 20 gezinsarrangementen weggegeven. 
  • Arrangement bestaat uit: 4 volwassene entreekaarten, 1 parkeerkaart en 4 lunchvouchers. 
  • Het gezinsarrangement is enkel geldig op 13 januari. 
  • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht na afloop van de actie. 
  • TD SYNNEX, AMD en Lenovo behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.

Heb je vragen over de Lenovo Betoverende Winteractie?