Ga naar pagina inhoud

Win een notebook naar keuze met Intel vPRO®

Wanneer je je klant voorziet van een Intel vPro®-pc, bied je alles wat het bedrijf nodig heeft om te floreren. Dit geïntegreerde platform biedt de mogelijkheid aan zowel eenmanszaken als organisaties met grote aantallen medewerkers om pc’s op afstand te monitoren en beheren. Op deze manier kan een systeembeheerder eenvoudig op afstand zorgen voor optimale omstandigheden voor de eindgebruiker, en wordt zowel de veiligheid als de bedrijfscontinuïteit van je klant verbeterd.

Omdat ook wij weten dat het ervaren van de voordelen nog waardevoller is dan erover lezen, bieden wij je graag de mogelijkheid om Intel vPro® zelf uit te proberen! Ontdek hieronder de actievoorwaarden en registreer je direct.

Nog tot en met het einde van het jaar maak je kans op een Dell, Lenovo of HP notebook met Intel vPro®! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden en tenminste één Dell, Lenovo of HP Inc. device met Intel vPro® aanschaffen tijdens de actieperiode van 1 oktober t/m 31 december 2023.

Intel vPro® Actie Registratieformulier

Naam(Vereist)

Wij, TD SYNNEX Nederland B.V., verwerken persoonsgegevens conform ons privacystatement.

Wij gebruiken de door jou verstrekte gegevens uitsluitend om je deelname te registreren en, indien je recht hebt op één van de devices, om jou te benaderen omtrent je device keuze en de prijs uit te keren. Wij verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van de actie.

Actievoorwaarden
  • Alleen gefactureerde bestellingen van 1 oktober t/m 31 december 2023 doen mee aan deze actie.
  • Geldige bestellingen zijn alle producten van Dell Technologies, Lenovo en HP Inc. met geïntegreerd Intel vPro®-platform. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
  • Winnaars worden gekozen door middel van een loting van alle ingeschreven resellers die voldoen aan de voorwaarden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. Registratie voor de actie dient te gebeuren vóór 24 december 2023. 
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Intel® behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon. 
  • Indien je gewonnen hebt, nemen wij contact met je op na afloop van de campagne. Je kunt hierbij kiezen uit één model van Dell Technologies, of één model van Lenovo, of één model van HP Inc., inclusief Intel vPro®. De specifieke opties worden t.z.t. met je gedeeld.
  • TD SYNNEX en Intel® behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren. 
  • De winnaar is zelf verantwoordelijk voor de brutering van het gewonnen device.

Aan de slag met Intel-oplossingen?