Ga naar pagina inhoud

Registreer je
en geef je klant drie maanden gratis MAP

MAP is een managementplatform waarmee jouw klant pc’s (inclusief Intel vPro®) op afstand kan beheren, ongeacht waar de medewerkers actief zijn en onafhankelijk van de status van de pc. Met MAP voert je klant eenvoudig reboots en updates uit die de beveiliging en continuïteit van de hardware vergroten, zonder negatieve impact te hebben op de productiviteit van de medewerkers.

MAP levert een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op, terwijl hardware up-to-date blijft. En MAP biedt je de mogelijkheid om je omzet te laten groeien. Niet alleen met de verkoop van MAP-licenties, maar ook met de verkoop van nieuwe Intel vPro® pc’s. Om het nog aantrekkelijker te maken geeft TD SYNNEX een fors aantal MAP-licenties gratis weg zodat jij en je klant kosteloos kunnen kennismaken met de voordelen van MAP.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Via het onderstaande formulier registreer je jezelf en jouw klant voor de gratis kennismaking met MAP. Per device heeft je klant één licentie nodig en je kunt tot achttien licenties per eindklant aanvragen. Nadat je je aanvraag ingediend hebt, sturen we je binnen drie werkdagen een referentiecode toe en een uitleg voor je klant hoe het registratieproces werkt.

Wanneer je deze informatie met je klant gedeeld hebt, kan deze zich, met de referentiecode, geheel kostenloos registreren voor een proefperiode van drie maanden bij MAP. Tijdens dit proces kan de klant, indien je via ons via het registratieformulier hier toestemming voor geeft, jou opgeven als preferred partner voor de verkoop van hard- en software. Na registratie ontvang de klant zijn licenties voor de drie maanden proefperiode en kan deze de uitgekozen Intel vPro®-devices koppelen met MAP.

Door het insturen van dit formulier, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden en het opslaan van jouw gegevens door TD SYNNEX Netherlands B.V.. We verwerken jouw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. De registratiegegevens worden uiterlijk 31 juli 2024 verwijderd uit onze database.

Voorwaarden

·      Een Managed Application Platform (MAP) licentie wordt via het bovenstaande formulier aangevraagd door een klant van TD SYNNEX, hierna te noemen: “reseller”, met als doel deze te verstrekken aan één van zijn klanten, hierna te noemen: “eindklant”.

·      De MAP-licenties kunnen alleen aangevraagd worden via het bovenstaande formulier. Iedere andere aanvraag wordt als ongeldig verklaard.

·      De MAP-licenties kunnen aangevraagd én ingewisseld worden t/m 30 juni 2024.

·      De MAP-licenties zijn geldig voor een periode van drie maanden. De uiterste einddatum van de kennismakingsperiode is 30 september 2024.

·      Per MAP-licentie kan één device, wereldwijd, gemanaged worden via het MAP-platform. Voor ieder additioneel device dient een extra licentie aangevraagd te worden.

·      Er kan tot een maximum van achttien (18) MAP-licenties aangevraagd worden per eindklant.

·      Er kan tot een maximum van tweehonderd (200) MAP-licenties aangevraagd worden per reseller, zolang het maximum van achttien (18) MAP-licenties per eindklant in acht genomen wordt. 

·      Na aanmelding via het bovenstaande formulier ontvangt de reseller, ongeacht het aantal aangevraagde licenties, één referentiecode (en instructies om deze te gebruiken) om te delen met de gekozen eindklant. De eindklant registreert zich vervolgens via het MAP-platform met deze referentiecode.

·      De aanmelding voor de kennismakingsperiode is pas volledig wanneer de reseller per e-mail bevestiging hiervan heeft ontvangen, inclusief de referentiecode en instructies om deze te gebruiken. 

·      De referentiecode is alleen geldig voor de eindklant die de reseller heeft doorgegeven via het bovenstaande formulier. TD SYNNEX, BNZSA Investment Group (BIG) en Intel® behouden zich het recht voor om de kennismakingsperiode te weigeren indien deze niet correct of tijdig is aangevraagd via het bovenstaande formulier, of als er om welke andere reden dan ook bezwaar zou zijn om een eindklant toegang te geven tot het MAP-platform door middel van een gratis kennismakingsperiode.

·      Door een aanvraag te doen via het bovenstaande formulier, gaat de reseller ermee akkoord dat de ingevulde gegevens opgeslagen worden door TD SYNNEX Netherlands B.V.. We verwerken jouw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. De geregistreerde gegevens uit het bovenstaande formulier worden uiterlijk 31 juli 2024 verwijderd uit onze database.

·      Door een aanvraag te doen via het bovenstaande formulier, gaat de reseller ermee akkoord dat de ingevulde bedrijfsnaam van de reseller, de naam van de eindklant, het aantal licenties dat de eindklant nodig heeft en, indien dit is doorgegeven, het e-mailadres voor contact met de Sales-afdeling van de reseller, gedeeld worden met BNZSA Investment Group (BIG). De andere persoonsgegevens uit het bovenstaande formulier worden niet gedeeld met BNZSA Investment Group (BIG). De gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring van BNZSA Investment Group (BIG). De ingevulde bedrijfsnaam van de reseller, de naam van de eindklant en het aantal licenties dat de eindklant nodig heeft worden uiterlijk 31 juli 2024 verwijderd uit de database van BNZSA Investment Group (BIG), met uitzondering van de ingevulde bedrijfsnaam en het doorgegeven e-mailadres voor contact met de Sales-afdeling van de reseller, indien daarvoor middels het bovenstaande formulier toestemming gegeven is.

·      TD SYNNEX, BNZSA Investment Group (BIG) en Intel® behouden zich het recht voor om de voorwaarden voor het verstrekken van de referentiecodes, zoals hierboven beschreven, gedurende de gehele periode te wijzigen, en om het verstrekken van de referentiecodes te annuleren en al bestaande codes als ongeldig te verklaren.

Heb je vragen over Intel vPro of over MAP en de gratis proefperiode?