Ga naar pagina inhoud

Klaar voor de zomer! Win een giftcard t.w.v. €75,-  

De temperatuur kruipt langzaam weer omhoog en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Tijd om de tuin in te duiken en deze zomerklaar te maken! Of je nu groene vingers hebt of juist graag wilt beginnen met tuinieren. Bij aanschaf van devices van Lenovo, HP, Dell en Microsoft Surface met Intel® Core™-processoren maak je kans op een tuinbon t.w.v. €75,-. Met deze bon kun je jezelf trakteren op nieuwe planten, gereedschap of tuinmeubelen, om optimaal van het voorjaar te genieten.

Meld je aan en haal het voorjaar naar je tuin!

Intel zomeractie inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden

  • Alleen gefactureerde bestellingen van 1 april t/m 14 juni doen mee aan deze actie.   
  • Geldige bestellingen zijn alle producten van Lenovo, Dell, HP en Microsoft Surface met geïntegreerde Intel® Core™-processoren.   
  • De vijf winnaars worden gekozen doormiddel van een loting van alle ingeschreven resellers die voldoen aan de voorwaarden.   
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. Registratie voor de actie dient te gebeuren vóór 14 juni 2023.    
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Intel behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX contactpersoon.   
  • De winnaars ontvangen de incentive via de post op het opgegeven adres.   
  • TD SYNNEX en Intel behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.   

Aan de slag met Intel-oplossingen?