Ga naar pagina inhoud

De dagen worden korter, maar de avonden worden langer. Tijd voor een bezoekje aan de sportschool, bowling indoor ski- of padelbaan. En daar hoort natuurlijk een goede outfit bij!

Bij aanschaf van geselecteerde producten van Lenovo, HP, Dell en Surface met Intel® Core™-processoren verdien je, tot en met 20 december, een Sports giftcard ter waarde van €100,- die je kan gebruiken voor een sportieve besteding bij diverse winkels, online shops en sportlocaties. Meld je aan via het onderstaande formulier en pak dit sportieve voordeel. 

Aanmeldformulier Intel Sport voucher incentive

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Wij, TD SYNNEX Nederland B.V., verwerken persoonsgegevens conform ons privacystatement.

Wij gebruiken de door jou verstrekte gegevens uitsluitend om je deelname te registreren en de prijs uit te keren. Wij verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van de actie.

  • Alleen gefactureerde bestellingen van 20 november t/m 20 december 2023 doen mee aan deze actie. 
  • Geldige bestellingen zijn alle producten van Lenovo, Dell, HP en Microsoft Surface met geïntegreerde Intel® Core™-processoren. 
  • De vijf winnaars worden gekozen doormiddel van een loting van alle ingeschreven resellers die voldoen aan de voorwaarden. 
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. Registratie voor de actie dient te gebeuren vóór 20 december 2023.  
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Intel® behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX contactpersoon. 
  • De winnaars ontvangen de incentive via de post op het opgegeven adres. 
  • TD SYNNEX en Intel® behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren. 

Wil je meer weten over Intel? Laat ons je helpen en neem contact met ons op!