Ga naar pagina inhoud
Drie medewerkers kijken naar een Fujitsu laptop

Vrijheid om te werken waar je maar wilt

De Notebooks van Fujitsu zijn erop gemaakt dat jouw klanten overal aan het werk kunnen. Het portfolio van Fujitsu biedt ultieme flexibiliteit voor iedereen, van organisaties tot krachtige individuele oplossingen. Iedere Notebook biedt de hoogste betrouwbaarheid gedreven door een combinatie van Japanse precisie en dertig jaar ervaring. Er is een Notebook voor iedere computerbehoefte. Voor in de klas, op kantoor, voor thuis, in je eentje of samen. Kijk welke modellen het meest in trek zijn en profiteer van unieke functies en oplossingen.

Fujitsu notebook LIFEBOOK E4511

Fujitsu Notebook
LIFEBOOK E4511

Jouw goed uitgeruste partner voor elke dag

Denk je aan een kwalitatieve en krachtige laptop? Denk dan eens aan de Fujitsu LIFEBOOK E4511. Deze laptop is speciaal ontworpen voor klanten die zoeken naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De LIFEBOOK E4511 is de oplossing voor iedere werkomgeving, elke dag weer.

 De E4511 heeft een modern en robuust design en een groot 15.6” FHD anti-glare scherm. Met de 11de generatie Intel® Core™ processors met Intel® Iris® Xe Graphics grafische kaart is deze laptop ideaal voor uiteenlopende werkzaamheden, op kantoor en thuis.

De vingerafdruksensor zorgt voor een betrouwbare en veilige werkomgeving en met een groot aantal HDMI, VGS, LAN en USB-C poorten zijn jouw klanten altijd flexibel en productief, waar dan ook.

Fujitsu Notebook
LIFEBOOK E5512

Jouw krachtige en moderne device

De Fujitsu LIFEBOOK E5512 is ontworpen voor medewerkers die op zoek zijn naar kracht en functionaliteit. De geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals PalmSecure™, gecombineerd met de infraroodcamera voor Windows Hello, zorgen voor de veiligheid die jouw klanten wensen.  Met deze dubbele beveiliging zijn jouw klanten goed beschermd tegen datalekken.

De E5512 laptop is efficiënt, snel en een lichtgewicht voor optimale mobiliteit en uitgerust met Windows 11 Pro voor bedrijven. De moderne look en feel is perfect voor de hedendaagse werkzaamheden van jouw klant.

Fujitsu notebook LIFEBOOK E5512
Intel® Core™ 12th Gen

Met een Intel® Core™ processor van de 12de generatie zijn multi-tasken en snel opstarten een garantie.

15.6” anti-glare display

De anti-glare schermen zorgen ervoor dat er ook onderweg met haarscherp beeld gewerkt kan worden. 

Intel® Iris® Xe Graphics

Optimale weergave van media en applicaties zijn een must voor jouw klanten, die je voorziet met deze grafische kaart.

Blijf altijd verbonden

De HDMI-, LAN- en USB-C poorten laten jouw klanten gemakkelijk monitoren en randapparatuur aansluiten.

Fujitsu PalmSecure™

Jouw bedrijf, makkelijk beveiligd

Fujitsu PalmSecure™ is een hoogwaardige manier van biometrische authenticatietechnologie, waarbij aderen in de hand worden gescand. Hierdoor ontstaat er een hoog niveau van beveiliging voor alle data van jouw klanten. Deze methode is ook nog eens zeer hygiënisch, aangezien contact met de huid niet nodig is. PalmSecure is een van de meest accurate biometrische authenticatie-oplossingen op de markt en zit in alle drie de volgende LIFEBOOK notebooks verwerkt.

Fujitsu notebook LIFEBOOK U7512

Fujitsu Notebook
LIFEBOOK U7512

Ultra mobiel ontmoet ultra veilig

Dit is een moderne, smalle en lichte notebook voor professionals. Met een batterij die de hele dag meegaat kunnen jouw klanten productief aan de slag. Het elegante en platte design maakt deze laptop passend voor iedere werkomgeving. De U7512 is uitgerust met een 12de generatie Intel® Core™ processor en Intel® Iris® Xe Graphics grafische kaart. De combinatie met het 15.6” Full HD scherm maken deze laptop een zeer geschikte aankoop voor jouw klanten. Het beeldscherm is outdoor friendly en anti-glare waardoor de laptop ook op zomerse dagen buiten efficiënt gebruikt kan worden. De laptop bevat Fujitsu PalmSecure™ en een infraroodcamera zodat alle gevoelige data optimaal beschermd zijn.

Fujitsu Notebook
LIFEBOOK U9312

Jouw lichte en elegante reispartner

Zijn jouw klanten op zoek naar een dunne, indrukwekkende notebook voor al hun zakenreizen? Dan moeten zij de Fujitsu LIFEBOOK U9312 hebben. Deze lichtgewicht laptop weegt maar 885g en is beschikbaar in twee prachtige kleuren. Doordat de laptop zo licht is, is hij overal mee naartoe te nemen wat zorgt voor optimale productiviteit, waar jouw klanten zich ook bevinden. Met een maximale beveiliging is de U9312 ultiem geschikt voor mobiel gebruik.

Fujitsu notebook LIFEBOOK U9312
Fujitsu PalmSecure™

Doordat deze is uitgerust met PalmSecure™, beschermt de laptop jouw klanten optimaal tegen datalekken.

Intel® Thunderbolt™ 4

Deze connector laadt de LIFEBOOK U9312 razendsnel op – zo is deze direct klaar voor de volgende trip.

Snelle SSD opslag

Binnenin zit een krachtige SSD ingebouwd (512 GB of 1 TB), zodat bestanden en applicaties moeiteloos worden geladen.

13.3” touchscreen

De U9312 is zowel mét als zonder touchscreen leverbaar; ideaal voor klanten die de LIFEBOOK onderweg gebruiken.

Heb je vragen over onze nieuwe Fujitsu devices?

Neem dan contact met ons op!