Ga naar pagina inhoud

Samenwerking met focus op snelheid, kwaliteit en innovatie

Al tientallen jaren werkt Fujitsu nauw samen met hun klanten om de beste service en gebruikerservaringen te verzorgen. Het bedrijf staat er dan ook om bekend sterke partnerrelaties te creëren en te behouden. Door middel van co-creatie bouwt Fujitsu innovatieve oplossingen en technologieën die hun klanten helpen bij het effectief oplossen van al hun uitdagingen. Lees hieronder een paar interessante klantervaringen in Nederland op het gebied van financiën, gezondheidszorg, industrie en de overheid.

ING

“Onze samenwerking is gefocust op snelheid, kwaliteit en innovatie.”

 Op 1 november 2016 stapte ING, in samenwerking met Fujitsu, over naar een nieuwe, agile workplace en management infrastructuur. Chris Wauters, Area Lead Digital Workplace Services bij ING, legt uit dat de reden voor deze overstap komt uit een behoefte aan meer innovatie.

 Voorheen duurde het erg lang om iets voor elkaar te krijgen. Sinds deze verandering zijn werknemers meer tevreden en zijn klantservices verbeterd. Dit wordt duidelijk door de groei van 20 tot 30% in innovatie en verandering.

RAI Amsterdam

Evenementenbedrijf RAI Amsterdam ziet het als een belangrijke taak om de bereikbaarheid te optimaliseren en het milieu steeds meer te respecteren. Tegelijkertijd leggen de ambities en toegenomen activiteiten van de organisatie veel extra logistieke druk op de stad Amsterdam.

Samen met Fujitsu vertaalt het deze visie naar praktische oplossingen door middel van data-analyse en digitale transformatie. Met co-creatie is Fujitsu in staat om mensen te verbinden, waarde toe te voegen en innovatie tastbaar te maken.

Heb je vragen over onze nieuwe Fujitsu devices?

Neem dan contact met ons op!