Ga naar pagina inhoud

De Eaton Distributed IT Infowheels komt naar TD SYNNEX!

Eaton logo

Eaton en TD SYNNEX nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze unieke kans om jouw kennis te verbreden. Op 12 juni bezoekt Eaton het kantoor van TD SYNNEX in Bodegraven met de Infowheels tour!

Bevestig jouw aanwezigheid door je aan te melden via de onderstaande formulier. Wij kijken ernaar uit om jouw persoonlijk te verwelkomen aan boord van de Infowheels truck.

Wat o.a. te verwachten:

Innovatieve UPS-Systemen: Ontdek onze geavanceerde UPS-systemen die zorgen voor betrouwbare stroomvoorziening en bescherming van kostbare apparatuur

  • Healthcare Solutions: Leer meer over onze toonaangevende oplossingen op het gebied van gezondheidszorg, ontworpen om de efficiëntie en veiligheid in de medische sector te verbeteren. 
  • Live Demonstraties: Stap aan boord van onze bus en ervaar onze producten in het echt. Vanaf onze mobiele showroom presenteren we onze nieuwste technologieën recht voor uw ogen. 

Aanmeldformulier Eaton Distributed IT Infowheels

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TD SYNNEX Nederland B.V. verwerkt de persoonsgegevens conform het privacystatement.

Wij gebruiken de door jouw verstrekte gegevens uitsluitend voor het registreren van je deelname. We verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van deze actie.  

Vragen over onze Eaton producten?
Neem voor meer informatie hierover contact op met het GCC team