Ga naar pagina inhoud
Vrouw houdt Microsoft Surface Duo 2 vast

Niet op één scherm productief, maar op twee

Microsoft Surface Duo 2

Niet op één scherm productief, maar op twee. De Microsoft Surface Duo 2 heeft twee schermen waarmee jouw klant kan communiceren, samenwerken, vergaderen, noteren en nog veel meer.

Open verschillende productiviteitsapps van Microsoft 365 naast elkaar en zeg vaarwel tegen schakelen tussen apps op één scherm.

Microsoft Surface Duo 2

Meer connectiviteit

Je klant krijgt alles voor elkaar met de 5G-connectiviteit van de Duo 2. Vergaderen in Microsoft Teams verloopt vlekkeloos en zonder haperen. Werk samen met collega’s en voer essentiële taken uit in een handomdraai – waar je ook bent. Ook toegang tot gevoelige klantgegevens gebeurt veilig met stabiele 5G. Ontsluit echte waarde voor je klanten met technologie die werknemers in staat stelt veilig en overal te werken.

Multitasken op een Surface Duo 2

Multitasken als een pro

Met de Microsoft Surface Duo 2 kun je alle kanten op, letterlijk. Door het revolutionaire scharnier kan het scherm in iedere stand gebogen worden. Of het nu is om te vergaderen, presenteren, of verder te werken aan dat belangrijke document.

 De twee 5.8” PixelSense™ Fusion-touchscreens worden samen een royaal 8.3” scherm. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden om productief te zijn. De modusbewuste audio past zich aan elke positie aan en met de vele microfoons en straalvormingstechnologie zijn jouw klanten altijd en overal goed te verstaan.

Zoveel functionaliteiten

De verbeterde Microsoft 365-apps maken optimaal gebruik van de twee schermen en zorgen daarmee voor hoge productiviteit. Bekijk bijvoorbeeld je Outlook Agenda op het ene scherm en schrijf een mail op de andere.

Klanten kunnen vergaderen in Microsoft Teams op het ene scherm en aantekeningen maken op het andere. Zo verplaats je ook eenvoudig afbeeldingen, tekst en bestanden van de ene app naar de andere.

 De ingebouwde beveiliging van Microsoft maakt dat jouw klanten altijd de controle behouden. En met hun vingerafdruk kunnen ze veilig verifiëren en inschakelen, met één simpele druk op de knop.

Man stopt Surface Duo 2 in zijn broekzak
Accessoires voor de Surface Duo 2

Doe meer met de accessoires ontworpen voor Surface.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Pro 9?

Neem dan contact met ons op!