Ga naar pagina inhoud

Ga de strijd aan en maak kans op een onvergetelijke reis!

Gedurende het jaar bieden Dell Technologies en TD SYNNEX je twee bijzondere acties aan: het marktbrede Dell Go Beyond én een exclusieve actie van TD SYNNEX: Dell Go Offline. Op deze pagina vind je alle informatie over beide acties, inclusief de mogelijkheid om je in te schrijven en kans te maken op een onvergetelijke droomreis.

Op dit moment kun je je inschrijven voor Dell Go Beyond, waarbij de actieperiode loopt van 12 februari t/m 12 april en je kans maakt op een trip naar Kroatië. Wat je moet doen om mee te gaan? Heel simpel: schrijf je direct in via Dell en je ontvangt een persoonlijk target op je omzet voor Dell Client en Dell Enterprise voor de actieperiode. Hierbij tellen al je aankopen bij TD SYNNEX mee richting je target. Behaal jij je targets? Dan maak je direct kans! Lees voor meer informatie de actievoorwaarden. 

Dell Go Beyond: meld je aan en neem direct deel

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis? Dan mag je Dell Go Beyond niet missen. Wanneer jij tot de winnaars van deze incentive behoort, reis je later dit jaar tijdens een geheel verzorgde reis af naar naar het zonovergoten Kroatië voor een trip gevuld met parelwitte stranden, culinaire hoogstandjes en een enorme hoeveelheid cultuur.

Je kan je bij Dell Technologies aanmelden op de EMEA Reward Hub. Klik op de onderstaande button en accepteer de voorwaarden. Daarna neem je direct deel en ontvang je jouw target. Let op: je dient al een Authorized Partner te zijn én ingeschreven te zijn voor DELL RISE.

Dell Go Offline


Van onze Nederlandse natuur, het Finse Lapland en daar nog ver voorbij. Jaar in jaar uit levert Dell Go Offline spectaculaire beelden en onvergetelijke ervaringen op. Ieder jaar maak jij met jouw Dell Technologies-omzet weer kans om mee te gaan op zo’n droomreis – exclusief bij TD SYNNEX.

Het gaat als volgt in z’n werk: als partner van TD SYNNEX ontvang je in het najaar een e-mail met een uitnodiging om je via TD SYNNEX Connect in te schrijven voor Go Offline. Zodra je dit doet, sturen wij je een persoonlijk target toe voor jouw Dell Technologies-omzet bij TD SYNNEX. Op basis van het behalen van het target en, indien er meer partners hun target behaald hebben dan er plaatsen beschikbaar zijn, de overscore daar overheen, maak jij kans om mee te gaan. Zien we jou op de volgende reis?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?