Ga naar pagina inhoud

Gedurende het jaar bieden Dell Technologies en TD SYNNEX je twee bijzondere acties aan: het marktbrede Dell Go Beyond én een exclusieve actie van TD SYNNEX: Dell Go Offline. Op deze pagina vind je alle informatie over beide acties, inclusief de mogelijkheid om je in te schrijven en kans te maken op een onvergetelijke droomreis.

Op dit moment kun je je inschrijven voor Dell Go Offline, waarbij de actieperiode loopt van 29 augustus t/m 29 oktober en je kans maakt op een trip naar Lapland. Wat je moet doen om mee te gaan? Heel simpel: schrijf je direct in via deze registratiepagina en je ontvangt per mail een persoonlijk target op je omzet voor Dell Client en Dell Enterprise bij TD SYNNEX voor de periode 29 augustus t/m 29 oktober. Behaal jij je targets? Dan maak je direct kans! Lees voor meer informatie de actievoorwaarden. 

Dell Go Offline 2023:
Klaar voor de reis van je leven?

Lapland en het Noorderlicht. Twee woorden die bovenaan veel bucket lists prijken. En zodra die woorden van de bucket list afgestreept zijn, komen ze er vaak direct weer op te staan, omdat er weinig bijzonderder is dan dit meemaken. Ben jij ook klaar voor de reis van je leven? 

Dell Technologies en TD SYNNEX organiseren eind november een prachtige reis. Ga met ons mee naar het Finse gedeelte van Lapland en beleef dit prachtige gebied. Van rijden op een sneeuwscooter en een husky safari, tot het aanschouwen van het Noorderlicht vanuit onze eigen luxe villa. De trip vindt plaats van 29 november t/m 2 december 2023.

Dell Go Offline Registratieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam, achternaam
Je vindt jouw klantnummer op jouw facturen en wanneer je inlogt op InTouch.

Wij, TD SYNNEX Nederland B.V., verwerken persoonsgegevens conform ons privacystatement.

Wij gebruiken de door jou verstrekte gegevens uitsluitend om je deelname te registreren, je persoonlijk targets te sturen voor Dell Go Offline, je op de hoogte te houden van je voortgang tijdens de actie en, indien je recht hebt op één van de plaatsen tijdens de reis, om jou te registreren voor de trip naar Lapland. Wij verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van de actie.

Actievoorwaarden

 • De looptijd van deze actie is van 29 augustus t/m 29 oktober 2023.
 • Je moet je ingeschreven hebben via de Dell Go Offline registratiepagina vóór 1 oktober 2023 om deel te nemen aan de actie.  
 • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een persoonlijk target op Dell Client en Dell Enterprise omzet bij TD SYNNEX. Dell Client omvat hierbij notebooks, desktops, workstations en accessoires van Dell Technologies. Dell Enterprise bevat alle server en storage oplossingen van Dell Technologies.
 • Om deel te nemen aan de trip dien je tenminste één van de twee targets binnen de actieperiode te behalen.
 • Alleen gefactureerde Dell Technologies bestellingen bij TD SYNNEX tijdens de actieperiode tellen mee richting de targets van deze actie. Special bids zijn uitgesloten van deze actie. 
 • Het behalen van één van de twee targets, of het behalen van beide targets, is geen garantie voor deelname aan de trip. Indien meer partners één van hun targets behalen dan er tickets beschikbaar zijn (8), dan hebben partners die beide targets behaald hebben als eerste recht op een plaats op de trip. Vervolgens geschiedt de verdeling op basis van overscore op de targets.
 • Deelnemers die gewonnen hebben, ontvangen kort na afloop van de actie bericht. Per winnaar is er één ticket beschikbaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
 • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Dell Technologies behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
 • De uitnodiging voor de trip is persoonlijk en op naam. Indien je niet zelf deel kan nemen aan de trip, vervalt jouw ticket en zal deze aan een andere partner toegekend worden. Neem bijtwijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
 • Voor de brutering van de gewonnen trip zijn de winnaars zelf verantwoordelijk.
 • TD SYNNEX en Dell Technologies behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.

Dell Go Beyond


Van Marrakesh tot Dubai, en daar nog ver voorbij. Jaar in jaar uit levert Dell Go Beyond spectaculaire beelden en onvergetelijke ervaringen op. Ieder jaar maak jij met jouw Dell Technologies-omzet weer kans om mee te gaan op zo’n droom reis.

Het gaat als volgt in z’n werk: als Dell Authorized Partner ontvang je in het voorjaar een e-mail met een uitnodiging om je bij Dell in te schrijven voor Go Beyond. Zodra je dit doet, stuurt Dell je een persoonlijk target toe dat marktbreed geldig is. Dit houdt in dat wanneer jij je bestellingen plaatst via TD SYNNEX, deze gewoon meetellen richting je target. Op basis van het behalen van het target en, indien er meer partners hun target behaald hebben dan er plaatsen beschikbaar zijn, de overscore daar overheen, maak jij kans om mee te gaan. Zien we jou op de volgende reis?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?