Ga naar pagina inhoud

AWS Partner Prospecting League

AWS logo

7 REDENEN OM DE UITDAGING AAN TE GAAN

Natuurlijk heb jij helemaal geen overredingskracht nodig om mee te doen aan de AWS Partner Prospecting League. Je bent namelijk niet voor niets geselecteerd. We weten dat jij beschikt over het talent, de drive en de kennis om winnaar te kunnen worden. Toch hebben we alle voordelen van deelname nog een keer voor jou op een rij gezet:

1. Transformeer prospects in klanten

Wij willen dat je succesvol bent in het leveren van AWS-oplossingen aan jouw klanten en prospects. Maar ook dat je blijft groeien. Daarom bieden we ondersteuning, zoals toegang tot sales- en marketingmaterialen, trainingen over effectieve verkoopstrategieën en het delen van best practices.

2. Bouw een concrete pijplijn op

Met AWS-ondersteuning verbeter je niet alleen je verkoopvaardigheden, maar vergroot je ook je zichtbaarheid. Hiermee kun je een concrete pijplijn van potentiële klanten en kansen opbouwen.

3. Versnelling

Meedoen aan de AWS Partner Prospecting League kan je helpen om sneller AWS-partner te worden. Dat is gunstig, want dat levert jou meteen erkenning en prestige op. De officiële status van AWS-expert helpt je bij het aantrekken van klanten en talenten.

4. Toegang tot belangrijke AWS-partnerprogramma’s

Het ACE-programma is gericht op het realiseren van meer omzet, het versneld afsluiten van deals, het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van verkoop bij bestaande klanten. Daarnaast ga je de klantbehoeften beter begrijpen en heb je toegang tot technische expertise. En natuurlijk zitten er ook de nodige financiële voordelen voor je in, bijvoorbeeld in de vorm van kortingen.

5. Versterking relaties

TD SYNNEX en AWS hebben een goed begrip van de markttrends, behoeften en verschuivingen. Door met ons samen te werken, krijg je waardevolle inzichten over welke oplossingen en diensten veelgevraagd zijn en hoe je daarop kunt inspelen.

6. Fun

Meedoen aan de AWS Partner Prospecting League is gewoon leuk. Je daagt jezelf nog meer uit om leads te genereren en nieuwe klantkansen te ontdekken. Want je wilt natuurlijk wel van je concurrenten winnen. De challenge biedt je meteen de kans om jouw vaardigheden te tonen.

7. Prijzen

Het winnen van de League is niet voor iedereen weggelegd. Dus mocht het jou lukken, dan is dit wel de ultieme erkenning van jouw capaciteiten. Naast die eeuwige roem hebben we natuurlijk ook een prijzenpakket voor je als die eerste plek voor jou is.

CATEGORIEËN

Dit zijn de vier categorieën waarin je een prijs kunt winnen:

  1. Excellence Award
    Deze prijs wordt toegekend aan de partner die de ACE-opportunity heeft ingediend met de hoogste financiële waarde. Het vereist de nodige inspanningen en inzicht om de meest veelbelovende zakelijke kans te identificeren en voor te stellen. Dus go for it!
  2. Extreme award
    De Extreme Award gaat naar de partner die de meeste ACE-opportunities heeft weten te scoren. Hier draait het om de aantallen, hoe meer opportunities, hoe groter de kans op de Extreme award.

Kortom, deze prijscategorieën erkennen en belonen verschillende prestaties binnen het ACE-programma, waaronder individuele uitmuntendheid, cumulatieve prestaties en de pioniersrol van degenen die als eerste deelnemen aan het programma. Om in aanmerking te komen voor de eerste plek, is het jouw doelstelling om 20 ACE-leads aan te leveren.

Duur van de league

De league loopt van 1 tot en met 30 maart 2024. Je hebt dus een maand de tijd om te laten zien wat je in huis hebt.

Inschrijven

Ben jij ook overtuigd van je eigen capaciteiten en wil je meedoen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in:

Aanmeldformulier AWS Partner Prospecting League

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op en we geven je zo snel mogelijk antwoord.