Ga naar pagina inhoud
Apple logo

Skûtsjesilen 2024

12 september 2024

Al meer dan 12 jaar organiseert TD SYNNEX jaarlijks een actieve dag op de Friese meren met originele Friese skûtsjes. Dit jaar gaat dit evenement plaatsvinden op donderdag 12 september 2024.

Tijdens deze dag varen we naar het Slotermeer via een pittoreske route en wordt in de middag de ‘Battle of the Brands’ gevaren. Daarnaast wordt de lunch geheel verzorgd en volgt er na de race een gezellige borrel en BBQ.

Vaar jij mee op het Apple skûtsje tijdens ‘Skûtsjesilen 2024’? Schrijf je via het onderstaande formulier en koop tijdens de actieperiode een Mac én een Apple accessoire om kans te maken aan boord te stappen.

Inschrijfformulier Apple & TD SYNNEX Skutsjesilen 2024

Naam(Vereist)

TD SYNNEX Nederland B.V. verwerkt de persoonsgegevens conform het privacystatement.

Wij gebruiken de door jouw verstrekte gegevens uitsluitend voor het registreren van je deelname. We verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van deze actie.  

Voorwaarden

  • Actieperiode loopt van 01-07-2024 tot en met 31-07-2024 
  • Alleen gefactureerde Mac en Apple accessoires bestellingen van 1 t/m 31 juli 2024 tellen mee voor de actie. Om kans te maken op een plek op het Apple skûtsje dien je tenminste één Mac en één Apple accessoire af te nemen binnen de actieperiode.
  • Beperkt aantal plaatsen (8) beschikbaar. Per klantnummer kunnen er maximaal twee plekken gewonnen worden.   
  • De winnaars ontvangen bericht via het opgegeven e-mailadres.   
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX behoudt zich het recht om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX contactpersoon.  
  • TD SYNNEX behoudt zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.  
  • De winnaar is zelf verantwoordelijk voor de brutering van deze gewonnen incentive.  


Vragen over dit event? Neem dan contact met ons op.