Ga naar pagina inhoud

Vier de Most Wonderful Time met TD SYNNEX

Most Wonderful Time

Het is herfst en over een maand staat de kerst op de agenda. Dat betekent dat de gezelligheid in huis weer hoogtij viert en het tijd is voor onze jaarlijkse Most Wonderful Time-actie. Maak met jouw inkoop van de deelnemende merken bij TD SYNNEX kans op mooie winterse prijzen!

Met jouw omzet op de deelnemende merken maak je, in de actieperiode van 1 november t/m 31 januari, kans op mooie winterse prijzen, zoals een Rituals Gift set voor de feestdagen, een Wellness Thermen weekend of een romantische huskysledetocht in de Limburgse heuvels. Reden genoeg om je te registreren en direct deel te nemen! Ben je benieuwd naar tips en mogelijkheden om jouw business te vergroten met deze merken? Ontdek dan meer informatie op de actiepagina’s.   

Wat kun je winnen?

1e prijs

Wellness weekend voucher voor Thermen t.w.v. € 450,-

2e prijs

– Snow World giftcard € 200,-

– Husky sledding in Limburg voucher € 200,-

3e prijs

– Stoov Big Hug Stoelverwarmer

Après-ski borrel box

Rituals Gift Set XL

Boost jouw business dit najaar

Benieuwd naar producten om jouw portfolio uit te breiden? We laten je graag kennismaken met onze deelnemende vendoren:


Brother

Het efficiënt kunnen printen, kopiëren en scannen van documenten neemt nog altijd een centrale plek in tijdens de werkdag van veel zakelijke professionals. Brother is dé zakelijke partner die devices biedt die geschikt zijn voor zowel ZZP’ers als MKB bedrijven, maar ook modellen die voldoen aan de eisen die worden gesteld door grote bedrijven en organisaties. Zo kun je jouw klanten altijd bedienen met een oplossing op maat.


HP Inc.

Dat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met de producten en oplossingen van HP, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg en op kantoor. Dat is Hybrid Working. Of gebruikers nu onderweg, thuis, in de buitenlucht of op het kantoor aan de slag willen; geen uitdaging is voor jou te groot.

De Most Wonderful Time van TD SYNNEX wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kom in contact met meer dan 200 vendoren

Wij zijn jouw trusted advisor voor alle producten van de meer dan 200 merken die wij distribueren. Als verlengstuk van de vendoren helpen we jou met onze toegewijde teams om samen winstgevende en inspirerende business te doen. Van smart homes tot de Metaverse, kantoorinrichting en cloud-oplossingen; we hebben het allemaal in huis.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod vendoren waar TD SYNNEX mee samenwerkt? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina.

Kunnen wij je helpen bij het creëren van een slimmere werkplek?