Ga naar pagina inhoud

Duurzaamheid biedt kansen. Want met het verzorgen van duurzame IT-oplossingen voor jouw klanten draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar kun je ook je eigen omzet verhogen. Slimmere, energiezuinigere infrastructuur, het verlengen van de levensduur van apparatuur, extra ondersteunde software bieden of het commercieel aantrekkelijk recyclen van IT-apparaten; er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Vandaag de dag gaat het verkleinen van je ecologische voetafdruk beter dan ooit samen met een groter commercieel succes. Daarom organiseren wij samen met enkele van onze vooraanstaande vendoren op woensdag 10 april in Diergaarde Blijdorp het evenement Get Connected: Duurzame IT.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan direct aan via dit formulier en blijf op de hoogte!

Pre-registratie Get Connected: Duurzame IT

Wil jij zeker zijn van een uitnodiging voor het Get Connected: Duurzame IT evenement op 10 april in Diergaarde Blijdorp? Registreer je dan direct via dit formulier!

Naam(Vereist)

Wij, TD SYNNEX Netherlands B.V., verwerken jouw gegevens conform ons Privacystatement. Wij zullen je geregistreerde gegevens binnen twee maanden na je registratie verwijderen en zullen deze alleen gebruiken om je de uitnodiging toe te sturen voor het event Get Connected: Duurzaam IT.

Heb je vragen over onze Get Connected-campagnes?

Neem dan contact met ons op!